4 de maig
08:30

Clàssic Car les Franqueses




Sortida

Cap Roig i Llafranc

dissabte 4 de maig 2024   

 La Costa Brava ha estat i és una font inesgotable de plaers per als nostres sentits
Per aquesta ocasió hem escollit per visitar Cap-roig i Llafranc del municipi de Palafrugell. Una visita guiada als jardins de Cap Roig, exposar els nostres vehicles en el Club Nàutic Llafranc (gràcies a l'amic Marc Moner directiu del Nàutic el qual ens obre les portes del club), i dinar a l'Restaurant Llafranc ha convertit aquesta sortida en una de les més exclusives que el club ha programat.

 Qui millor que Josep Pla que va néixer i viure en aquest lloc per descriure'ns els seus paisatges i vivències en aquests petits pobles d'antics pescadors. Però no solament ell va apreciar i descriure aquests paratges.
Explica la història que en 1927, el coronel rus Nicolai Woevodsky, amant del dibuix i de l'arquitectura, i l'aristòcrata anglesa Dorothy Webster, decoradora i aficionada a l'arqueologia i a la jardineria, van trobar en la Costa Brava un lloc per viure i construir el seu somni. Després d'anys d'esforç i treball, van aconseguir crear un espai singular on regnen la naturalesa i la calma. Els jardins i el castell de Cap Roig, són el seu llegat.

 Programa:

8:30 h . Concentració a l'Àrea del Montseny de l'autopista AP-7 direcció Girona i (Esmorzar per lliure)

9:30 h. Sortida per l'AP-7 direcció Girona

11:00 h. Aparcament i visita guiada als Jardins de Cap Roig (Calella de Palafrugell)

13:00 h. Acabada la visita en ruta direcció Llafranc

13:30 h. Aparcament al Club Nàutic Llafranc

14:00 h. Dinar al Restaurant Llafranc y fi de la sortida

 Esdeveniment exclusiu per als socis del club

Afegeix al calendari