19 d’abr.
08:30
21 d’abr.

Clàssic Car les Franqueses




Sortida

Escapada a Andorra

divendres 19,20 i 21 abril 2023

 

(Esdeveniment exclusiu per als socis del club)

 

Benvolguts companys d'afició, com sorprendre un col·lectiu que ja coneix Andorra no una sinó diverses vegades.

No tanqueu els ulls i us ho explico. Arribarem a Escaldes-Engordany (Andorra) un divendres poc abans de dinar. l'hotel triat com a camp basi és el Delfos **** a uns 60 m de la zona comercial de les avingudes Meritxell i Carlemany, on les nostres senyores gaudiran fent "Shopping" però això després de registrar-nos a l'Hotel aparcar els nostres vehicles en les places reservades i menjar "sal service" en el restaurant Memfis del mateix hotel, a la tarda, ja se sap els que vulguin anar de botigues, altres l'hotel una copa i domino. l'endemà dissabte després de l'esmorzar ens recollirà un bus privat amb un guia local i a visitar el principat, sense presses i al nostre aire, volta a l'hotel, dinar i repetir la tarda. El Diumenge de tornada a casa, parada i visita a la presa de Rialb i el poble de Tiurana, després de la visita dinar en el mateix poble i fi de l'esdeveniment.

Si vols saber més haureu de venir

 

PROGRAMA:

 

Divendres 19 d’abril 2024

 

8:30 h. Punt de trobada l'àrea de servei, restaurant Quatre Carreteres Tona, Autovia C-17 Direcció Vic, esmorzar per lliure.
9.30 h. Sortida direcció Vic, Prats de Lluçanès,Berga,Belver de Cerdanya, La Seu D'Urgell i Andorra.

 

12:30 h. Arribada a l'Hotel Delfos ***situat en les Escaldes-Engordany (Andorra) a 200 m del balneari Caldea, aparcament de vehicles en pàrquing de l'hotel, i registrar-se.

 

13:30 h. Menjar a l'hotel (restaurant Memfis) i tarda lliure per a passejar, recordar que el nostre hotel està situat en l'epicentre comercial d'Escaldes Engordany o també relaxació en un balneari: ¿On anar si no? a Caldea.

 

20:30 h Sopar a l'hotel, després del sopar, temps per a relaxar-se en Pub Apol·lo, sala de TV, o sala de jocs de l'hotel

 

Dissabte 20 d'abril 2024

8:00 h. Esmorzar a l'hotel i plat fort del cap de semana

 

9:30 h. Un bus privat ens recollirà a l'hotel per a fer unes visites pel principat, La primera parada que farem serà per a visitar el Mirador del Roc del Quer, situat a uns 2000 metres d'altitud i que ofereix unes vistes espectaculars de les Valls de Montaup i de Canillo i del Pic de Casamanya. Després de la visita, continuarem pujant fins a la Basílica del Santuari de Nostra Senyora de Meritxell, la patrona d'Andorra. Una obra emblemàtica del prestigiós arquitecte Ricard Bofill. A partir d'aquí baixarem fins al poble d'Encamp, on farem un volt pel Barri Antic i visitarem l'Església de San Miguel de la Mosquera. Des d'aquest punt, iniciarem el camí de retorn cap a Escaldes-Engordany.

 

13:00 h. Arribada a l'hotel


13:30 h. Menjar a l'hotel (restaurant Memfis) i tarda lliure

 

20:30 h Sopar a l'hotel,


Diumenge 21 d'abril 2024

8:30 h. Esmorzar a l'hotel i carregar maletes

10:00 h. Sortida direcció Tiurana (La Noguera) 104 km  


11.30 h. Visita  a la presa de Rialb i el poble de Tiurana, l'activitat, començarà en l'espectacular mirador sobre la presa del pantà de Rialb, en el qual farem una parada per a gaudir de les vistes, veurem la gran envergadura d'aquesta obra i els canvis que va significar per a la zona (pobles sota l'aigua), seguirem fins a arribar a la població de Tiurana, poble ressorgit de les aigües del pantà de Rialb, amb molts dels elements que es van emportar de l'antic poble i situat en un preciós enclavament amb unes fantàstiques vistes de tot l'embassament i de la zona dels Pirineus.

14:00 h. Dinar en el restaurant Gastrobar Solés Tiurana comiat i fi de la sortida

Afegeix al calendari